Bedrijfskleding in je eigen huisstijl

Bedrijfskleding

Workwear-min

Om u het beste te kunnen bieden, werkt MT-Wear alleen samen met fabrikanten die de beste kwaliteit kunnen leveren en garanderen.

We bieden een breed assortiment bedrijfskleding aan, bestaande uit: t-shirts, poloshirts, werkbroeken, jassen, overalls, veiligheidsschoenen, bodywarmers en overhemden. Ook op gebied van vlamvertragende kleding, regenkleding, dameskleding en diverse accessoires bent u bij ons op het juiste adres. 

Bedrijfskleding banner mobile

Het belang van bedrijfskleding

✓ Professionaliteit

Bedrijfskleding geeft uw medewerkers een professionele uitstraling en maakt hen herkenbaar als onderdeel van uw bedrijf. Dit kan bijdragen aan het vertrouwen dat klanten in uw bedrijf hebben.

✓ Merkidentiteit

Door bedrijfskleding te dragen, versterkt u uw merkidentiteit en maakt u uw merk herkenbaar. Dit kan helpen bij het opbouwen van een sterke merkreputatie en het onderscheiden van uw bedrijf van de concurrentie.

✓ Samenhorigheid

Bedrijfskleding kan ook bijdragen aan het gevoel van samenhorigheid onder uw medewerkers en hen helpen zich meer verbonden te voelen met uw bedrijf.

Overweeg ook de kwaliteit en duurzaamheid van de kleding, zodat uw medewerkers er goed uitzien en zich comfortabel voelen tijdens hun werk. 

Onze merken

Mascot, Workman, Tricorp, Dassy, U-Power, Sika, Sixton, Havep, Hydrowear, Dunlop, Red Brick, Delta Plus, Brynje, Gevavi, Ballyclare, Grisport, Portwest, Clique, Hawedo, Santino, New Star, Fristads, Blåkläder, Snickers

Neem contact op!

(038) 423 07 07

Locatie

Veldoven 7
8271 RT IJsselmuiden

Stuur een bericht!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.