Over ons

MT -Wear is opgericht in 1991 door Marco Terwijn. Door met zijn vrachtauto langs agrarische bedrijven te rijden met bedrijfskleding, verkocht hij zijn eerste overalls en spijkerbroeken. In 2000 brak de mond en klauwzeer ziekte uit in de agrarische sector, dit was het moment dat zijn vrouw Miranda een winkel is begonnen in de loods aan de Veldoven 14.

Al vrij snel kwamen Marco en Miranda erachter dat er maar weinig PBM (persoonlijk beschermingsmiddel) specialisten zijn. In 2001 heeft Marco zijn vrachtauto verkocht en is langs bedrijven gegaan om het juiste PBM pakket voor hen samen te stellen. 

Vanaf dat moment is dat ook direct een specialisme geworden. “Wij luisteren naar wat onze klanten van ons willen en wat ze gaan doen met de kleding. Op basis hiervan stellen wij een kledingpakket samen die bij de huisstijl van onze klant past.”

2015 is MT-Wear verhuisd naar de Veldoven 17 en toen is Mike (de oudste zoon van Marco en Miranda) na zijn opleiding bij het Cibap ook bij MT-Wear komen werken. Hij is verantwoordelijk voor de reclame op bedrijfsauto`s, gevelreclame en spandoeken etc.

2 jaar later is MT-Wear naast bedrijfskleding en drukwerk ook een wasserij begonnen, omdat er ook vraag was naar het wassen van vieze bedrijfskleding. De wasserij is gevestigd aan de Veldoven 14.

Bedrijfskleding Ijssemuiden MT Wear

Service voorop!

“Service staat bij ons voorop, wij zetten graag dat stapje extra. Wij denken continu in het belang van onze klant. Heeft u vieze was liggen? Wij halen het graag voor u op. En als het gewassen is, krijgt u het weer schoon terug geleverd.”

MT-Wear ontwikkelt zich door en door. “In 2018 hebben wij ons eigen kleding management systeem laten bouwen. Hierin kunnen klanten zelf bijhouden wat er aan bedrijfskleding wordt besteld per jaar. We hebben hier al vele klanten blij mee mogen maken.”

Omdat MT-Wear steeds groter werd hebben zij op 8 februari 2022 het pand gekocht aan de Veldhoven 7 in IJsselmuiden. “Wij zijn ontzettend blij met deze stap, omdat we nu alles goed kunnen laten zien aan onze klanten.” Ook is dit het jaar geweest dat de jongste zoon Bryan bij het bedrijf is komen werken. Hij doet de bezorging van bedrijfskleding bij onze klanten.

“Momenteel werken we met negen collega’s om ons heen. We zijn hier ontzettend tevreden en super trots op!” – Aldus Marco en Miranda.

Neem contact op!

(038) 423 07 07

Locatie

Veldoven 7
8271 RT IJsselmuiden

Stuur een bericht!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.