Bedrijfskleding in je eigen huisstijl

Werkkleding

Workwear-min

Bij MT-Wear streven we ernaar om onze klanten alleen het beste te bieden. Daarom werken we uitsluitend samen met fabrikanten die hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren en waarborgen.

Ons assortiment werkkleding is zeer uitgebreid en omvat diverse categorieën. Of je nu op zoek bent naar t-shirts, poloshirts, werkbroeken, jassen, overalls, veiligheidsschoenen, bodywarmers of overhemden, bij ons vind je het allemaal. Daarnaast hebben we ook een ruime selectie vlamvertragende kleding, regenkleding, dameskleding en diverse accessoires. Wat je ook nodig hebt, bij MT-Wear ben je aan het juiste adres.

Bedrijfskleding banner mobile

Het belang van werkkleding

✓ Professionaliteit

Werkkleding speelt een essentiële rol bij het creëren van een professionele uitstraling voor uw medewerkers en zorgt ervoor dat ze direct herkenbaar zijn als vertegenwoordigers van uw bedrijf. Door het dragen van uniforme werkkleding stralen uw medewerkers een gevoel van betrouwbaarheid en deskundigheid uit, wat het vertrouwen van klanten in uw bedrijf kan vergroten.

✓ Merkidentiteit

Het dragen van werkkleding versterkt niet alleen uw merkidentiteit, maar maakt ook uw merk direct herkenbaar. Dit draagt bij aan het opbouwen van een sterke merkreputatie en helpt uw bedrijf zich te onderscheiden van de concurrentie.

✓ Samenhorigheid

Werkkleding kan een belangrijke rol spelen bij het creëren van een gevoel van samenhorigheid onder uw medewerkers. Het dragen van uniforme kleding helpt hen niet alleen om zich te identificeren als onderdeel van uw organisatie, maar het kan ook bijdragen aan een gevoel van verbondenheid en teamgeest.

Overweeg ook de kwaliteit en duurzaamheid van de kleding, zodat uw medewerkers er goed uitzien en zich comfortabel voelen tijdens hun werk. 

Onze merken

Mascot, Workman, Tricorp, Dassy, U-Power, Sika, Sixton, Havep, Hydrowear, Dunlop, Red Brick, Delta Plus, Brynje, Gevavi, Ballyclare, Grisport, Portwest, Clique, Hawedo, Santino, New Star, Fristads, Blåkläder, Snickers

Neem contact op!

(038) 423 07 07

Locatie

Veldoven 7
8271 RT IJsselmuiden

Stuur een bericht!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.